SOMMER WORKSHOPS

 

COPENHAGEN POLE DANCE SOMMER KURSER.

 

2017

UGE 27 - mandag - torsdag

Intro kursus - kl. 18.10-19.10 med (Anja)

(3/7, 5/7 og 6/7)

 

UGE 28 - Tirsdag til torsdag

Handsping and the Iron X - kl. 18-19.00 (Charlotte)

(11/7, 12/7 og 13/7) 1 Plads tilbage!!

Leghangs and spins - kl. 19.10-20.10 (Charlotte)

(10/7, 11/7 og 12/7)

 

UGE 29 - Tirsdag til torsdag

Hand and headstand - kl. 17-18.00 (Pernille)

(18/7, 19/7 og 20/7) få pladser tilbage!

Flex - kl. 19.10 - 20.10 (Charlotte)

(18/7, 19/7 og 20/7)

 

UGE 30 - mandag til torsdag

Exotic Pole Dance - kl. 17-18.00 (Charlotte)

(24/7, 26/7 og 27/7)

Intro kursus - kl. 19.10 - 20.10 (Pernille)

(24/7, 26/7 og 27/7)

 

UGE 31 - SOMMERFERIE LUKKET

 

UGE 32 - Tirsdag til Torsdag

Pole Ballet - kl. 18-19.00 (Signe)

(8/8, 9/8 og 10/8) Få pladser tilbage!

 

Tilmelding:

 

Skriv dit navn, tel.nr.,adresse og email til info@copenhagenpoledance.dk

Du vil efterfølgende modtage en faktura med betalingsinformation.

 

 

 

 

HOLD BESKRIVELSER

VORES SUMMER KURSUR VARER 3 DAGE OG HENVENDER SIG TIL DIG DER GERNE VIL TRÆNE LIDT MERE OVER SOMMEREN ELLER DIG DER GERNE VIL KICKSTARTE DIN POLE DANCE. ALLE HOLD KØRER MANDAG-ONSDAG I EN TIME.

MAN KAN TAGE ET KURSUS, ELLER FLERE ENTEN I SAMME UGE ELLER SPREDT OVER DE 5 UGER.

 

PRIS

1 KURSUS: 400 KR. 2 KURSER: 750 KR. 3 KURSER: 1.100 KR.

 

 

INTRO KURSUS

Intro kurset er for dig der aldrig har prøvet pole dance før eller dig der stadig er lidt nye og gerne vil have nogle af grundteknikkerne på plads. Her vil I lærer basis spins, tricks dansetrin. Der vil også i løbet af de tre dage blive arbejdet på en danserutine så I i slutningen af kurset har lært at sætte tingene sammen til en lille dans. Timen er opbygget af en teknik del efterfulgt af en danse del. Man kan tage Begynder holdet flere gange hvis man har lyst til det.

NB! Begynder holdet holder en dags pause for at det ikke bliver for hårdt.

 

HAND AND HEADSTANDS

Handstand og headstands er et vigtigt element pole dance. Pernille er tidligere gymnast og expert i alt vedrørende at stå og gå på hænder. Hun vil tage jer gennem en masse opbyggende øvelser samt forskellige variationer af head og handstands op af væg stang og frit stående.

Level: let øvet til advanced

 

POLEGRAPHY

Det her er workshopppen for dig der elsker at danse! Der vil tages der udgangspunkt i lyrisk/contemporary dans hvor stangen bruges som redskab. Der arbejdes med floorwork, dansetrin så vel som teknik. Der arbejdes på den samme koreografi over de 3 dage, så I har en færdig dans når workshoppen slutter. Det er en workshop alle kan være med på og vi modificerer efter niveau. Der skal danses og I pulsen op og danser!

Level: Alle

Bring legging, shorts and legvarmers!

 

EXOTIC POLE DANCE

Exotic pole dance has become a popular style of pole dance during the last couple of years. With roots in Russia, it has spread and is now slowly making its way to Europe. Exotic is mysterious, sensual and strong, mostly a solid floor work - but don't let it fool you, exotic is not as easy as it might look.

Charlotte will be teaching this 3 day Exotic workshop.

On the workshop, we will be focusing on the basic elements of Exotic; the flow, contrasts in tempo, shapes, hand & leg work - how to work the heels...and most of all, how to make it all look effortless

Never tried exotic before? Don't worry, it will be fine!

Level: intermediate

Bring heels, kneepads and a pair of socks.

 

 

HANDSPRING AND THE IRON X

Kæmper du med din handsprings oppefra, nede fra eller på spin? Eller drømmer du om at få din Irom -X? Så er det her workshoppen du skal tilmelde dig! Vi kommer til at gennemgå forskellige styrkede tekniker, forskellige greb og variationer så som handspring fra gulv, aishas og iron X. Dette er en højt niveau time og for at deltage skal du have en solid extended butterfly.

Level: Advanced

Bring: shorts and shorts bra and top.

 

 

POLE BALLET

Drømmer du om perfekte linier og smukke ponitet tær? Så meld dig til denne workshop. Dette er ikke en pole workshop, men en ballet workshop hvor stangen bruges som barre. Signe er tidligere proffessionel balletdanser og har blandt andet danset på Det Kongelige Teater hvor hun også er uddannet balletdanser fra.

Ved at fokusere på teknik, linier og pointet tær vil du kunne tage disse elemeter fra ballettens verden med op på stangen og få alle til at snakke om dine smukke linier!

Level: alle

 

LINES AND LEGHANGS

Dette hold har fokus på de tekniske byggeklodserne i pole dance. Du vil få styr på dine leghangs, thighholds, hip holds og hangback samt smukke spins der tilsammen vil åbne op for et helt nyt niveau på stangen. Detter er et kursus for den let øvet til intermidiate elev der gerne vil have fundamentet iorden til at rykke videre op af stangen til de mere øvede moves.

Level: Let øvet til Intermidiate

 

FLEX

Det er ikke nogen hemmelighed at for at lave de krævende og flotte trick på polestangen så kræver det en del smidighed. Det er netop dette denne time arbejder med. Timen henter inspiration fra pilates, yog, gynmastic samt danseteknik. Der vil være et fokus spagat, split og ryg smidighed med øvelser I kan tage med jer og bruge i hverdagen.

Level: alle

 

 

 

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER