UNDERVISNING

 

POLE DANCE UNDERVISNING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Copenhagen Pole dance tilbyder vi undervisning i poledance og polefitness, styrke og stræk, yoga samt piltaes.

Vi har både 8 ugers tilrettelagt hold forløb samt løse timer på skemaet og vores team har mange års erfaring med polefitness og dans.

Copenhagen Pole Dance blev etableret på Købmagergade, københavn i 2013 af poleartist og skuespiller Amanda Maag.

Studiet danner rammerne for en unik træningsoplevelse hvor styrke, smidighed, balance kondition og koordination mødes.

 

Poledans styrker, strækker og toner hele kroppen samtidig med at det er en sjovt og social træningsform. Ud over de træningsmæssige fordele der er ved pole dance, så kan dansen også fremme selvtilliden og især for kvinder skabe en kontakt med de feminine sider gennem de sensuelle elementer.

 

Studiet har kun små hold af 8-10 elever for at skabe et trygt rum hvor alle bliver set og hvor man kan udfolde sig og vokse under kyndig vejledning. Vi vægter sikker og effektiv træning i en afslappet træningsmiljø hvor vi møder vores elever i øjenhøjde.

 

 

PRØVETIME

Er du nysgering på hvad pole dance er eller om vores studie er noget for dig?:

Så kan du booke dig på en af vores åbne timer og købe en enkelttime til 125 kr., tegnes der medlemskab samme dag fratrækkes beløbet dit oprettelsesgebyr. Vi tillader ikke at prøve en time på vores lukkede hold da det er for forstyrende for deltagerene og bryder hold konceptet. For at booke sig på en prøvetime skal du blot gå til vores side Skema og booke dig på den ønskede time og vælge "single class" under betalingsmuligheder.

 

ÅBNETIMER

er "løse" timer på skemaet der varer 55 min. hvor man kan komme fra gang til gang og selv sammensætte sit skema efter behov.

Dette er en fri løsning til dem der ikke kan binde sig til et forløb med en fast ugedag med fast tidspunkt.

Til de løse timer kan man købe medlemskab til fri træning eller et klippekort.

Se timer her

 

HOLD

Vores hold er forløb der løber over 8 uger hvor man kommer en gang om ugen i en time og et kvarter. Alle er på samme niveau og udvikler sig sammen fra gang til gang. Vi ser de største resultater hos vores elever der går på hold da det er den samme instruktør hver gang og der bliver bygget videre på de teknikker eleverne lærer fra gang til gang. Koreografierne er også længere på vores hold, da vi arbejer med den samme koreografi over længere tid.

Se hold her

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

pole dans

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER