KURSER OG WORKSHOPS

 

COPENHAGEN POLE DANCE KURSER OG WORKSHOP.

 

2017

16/6 - Fredag med Claudia Renee (Los Angeles)

Claudia Renee, head instructor at BeSpun L.A., and instructor at Cleo's Rock N' Pole will be touring Europe and is stopping by our studio!

 

kl. 17 - 18.30 Work the Base (BEG/INT)

Work the Base with Claudia Renee is a 90 minute workshop for beginners to intermediate level. Work the Base is Claudia's most popular workshop that has been taught in 5 (now 6) different countries. On this workshop, you will learn a full choreographed routine, which focuses on the base of the pole. Bring knee pads and heels are encouraged!

 

kl. 18.45 - 20.15 Methods of Illusion (INT/ADV)

Methods of Illusion with Claudia Renee is a 90-minute workshop from intermediate to advance level. This workshop incorporates splits and back bends in a way you never thought possible... with the method of illusion. No back bend or splits necessary! Come on a journey that begins on the floor and ends up the pole.

 

PRIS :1 workshop 480 kr.

2 workshops 900 kr.

Tilmelding:

Skriv dit navn, tel.nr.,adresse og email til info@copenhagenpoledance.dk og overfør beløb til mobilepay 4237 1727 - husk at skriv hvilken workshop.

 

 

 

 

 

HOLD BESKRIVELSER

 

INTRO HOLD

Begynder holdet er for folk som aldrig har prøvet pole dance før eller folk som stadig er lidt nye. Her vil I lærer basis spins og tricks samt danse trin. Der vil også i løbet af de tre dage blive arbejdet på en danserutine så I i slutningen af kurset har lært at sætte tingene sammen til en lille dans. Timen er opbygget af en teknik del efterfulgt af en danse del. Man kan tage Begynder holdet flere gange hvis man har lyst til det.

 

FEMALE POWER FLOW®

Female Power Flow® handler om at bevæge sig feminint og sensuelt og at finde sin indre kvindlige urkraft.Vi kommer til at bevæge os sensuelt over gulvet og rundt om stangen. Det handler om at finde det smykke i bevægelserne og turde stå ved os selv og vores krop som den er.

 

LAPDANCE

Lap Dance er holdet hvor leger lidt mere med den sensuelle og forførende side. Holdet arbejder stilmæssigt med chairdance, classic pole dance og floorwork. Det at kunne forføre er en kunst. Holdet er udelukkende for kvinder hvor vi tilbyder et rum hvor vi kan arbejde i dybden med at finde frem til vores indre sensualitet og åbne op for denne i dansen.

 

CHAIRDANCE

Dette hold har fokus på dans omkring og på stolen. Vi vil på de tre intensive dage arbejde med en koreografi hvor vi kommer i dybden med de feminine bevægelser, balancen og styrken som vi får fra at balancere på stolen. Dette hold er perfekt hvis du ønsker at spice din træning lidt om, samtidig med at du får forbrændt en masse kalorier.

 

FLOORWORK

Floorwork er dans på gulvet! Her vil i lære at bevæge jer rullende, vrikkende og slængrene sensuelt hen over gulvet i knæhøjde. Knæbeskyttere og benvarmer er at anbefalde!

 

 

 

 

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

Købmagergade 26 C 2. sal

1150 København K

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER