HOLD BESKRIVELSER

 

 

 

COPENHAGEN POLE DANCE HOLDBESKRIVELSER.

 

ÅBNE TIMER

På vores åbne timer på skemaet kan man komme fra gang til gang og selv sammensætte sit skema efter behov. Selvom timerne er niveau indelte kan der være stor spredning på niveauet og vi underviser derfor til midten. Dette er en fri løsning til dem der ikke kan binde sig til et forløb med en fast ugedag med fast tidspunkt.

 

 

POLE DANCE 1

Dette er en begynder time, hvor vi arbejder med grundteknikker og afslutter med en lille rutine.

 

POLE DANCE 2

Dette er en let øvet time, hvor der arbejdes på de mere styrke- og smidighedskrævende teknikker. Her afsluttes der også med en lille rutine.

(OBS POLE DANCE 2 OG 3 ER P.T. SLÅET SAMME)

 

POLE DANCE 3

Dette er en øvet time, hvor der arbejdes på styrke og smidighedskrævende teknikker. Her afsluttes der for det meste med en

lille combination efterfuglt af en freestyle.

(OBS POLE DANCE 2 OG 3 ER P.T. SLÅET SAMME)

 

POLE TEKNIK

På vores poleteknik 2+3 vil der blive arbejdet i dybden med teknikken bag poledasen samt pole specifikke styrkeøvelser. På denne time danses der ikke.

 

POLE DANCE ALL LEVELS

Vores all levels time er en blamdet time for alle niveauer. Vi arbejer på teknikker såvel som dans. Alt kan ske på denne time.

 

SLOW POLE©

Dette er en time for dig, der er absolut begynder og måske har du aldrig rigtig rørt dig meget før og er bange for ikke at kunne følge med på de andre timer. Her tager vi det helt stille og roligt i elevernes eget tempo. Vi vil arbejde med grundteknikker, lette spins og dansetrin og langsomt opbygge styrke og smidighed.

 

POWER POLE©

Dette er en intensiv time hvor der arbejdes på pole specifikke styrke øvelser. Her øves der ikke på konkrete pole tricks, men styrke teknikkerne der ligger bag, da mange trick udspringer fra samme teknik. Du vil helt sikkert få pulsen op og mærke at du lever og så bliver du bom stærk!

 

POLE-GRAPHY©

Denne time er en dansepræget poletime, der er inspireret af forskellige danseformer. Det er en time, som alle kan være med på med en ny koreografi fra gang til gang.

 

CLASSIC POLE DANCE©

Hvor kommer poledansen egenligt fra? Yes, you guess it!! Denne her time tager udgangspunkt i det feminine og sensuelle, poledansens oprindelse. Der vil blive arbejdet med floorwork, lækre polespins, spinning pole og flow og gerne i hæle! Dog er det ikke et krav at have stilletter på for at deltage. Det er en dansetime for alle, begyndere som øvet, dog anbefaldes det at have taget nogle poletimer først og have kendskab til basis manøvre omkring en stang.

 

EXOTIC POLE DANCE

Exotic Pole dance er en pole dance stilart der er blevet mere og mere populær gennem de sidste år. Med rødder i Rusland har Exotic Pole Dance efterhåneden sprædt sig over hele verden. Dansen er præget af mystic, sensualitet og en masse floorwork.

 

 

LATIN POLE©

Latin Poledance tager udgangspunkt i de 5 latinamerikanske danse samba, cha-cha-cha, rumba, pasodoble og jive og er en kombination af velplacerede dansetrin og poledance verdenens utallige spins og climbs.

Vi vil arbejde med at bruge HELE kroppen til musik, fra fodspids til fingerspids. Vi vil danse med polen som var den en menneskelig støtte/hånd i pardans. Vi vil fokusere på at bruge såvel gulv som pole som modstand for enhver bevægelse i større grad end på almindelige poletimer.

 

POLE BALLET©

Dette er en ballet time, men med en vertical barre! Ballet træning styrker og strækker kroppen samt skaber en flot holdning og grasiøse bevægelser.

 

CARDIO POLE©

Dette er en time hvor pulsen kommer op og kalorier forbrændes med en enkel pole dasekoreografi der gentages mange gange og giver sved på panden.

 

CROSS N POLE©

Denne time combiner elementer fra crossfit med pole dance. Der vil bla. arbejdes med cirle træning hvor polestangen indrages

som træningsredskab. Dette er en styrke præget pole time hvor der ikke er fokus på decideret tricks.

 

CORE N FLEX©

Her arbejdes der med styrkeøvelser samt fleksibilitet. Pole Dance er styrkekrævende og specielt for at opnå de sværer tricks og spins kræver det ligeledes smidighed. Denne time vil hjælpe dig til at forbedre din styrke samt smidighed. Timen henter inspiration fra yoga, pilates og danseteknik.

 

FLEX

Flex er en ren smididghedstime hvor vi arbejder i dybden med at åbne kroppen op og forbedere den generale smidighed i kroppen.

 

PILATES FLEX©

Pilates Flex er bygger på classic pilates samt stræk og mobilittetsøvelser. Der arbejdes med grounding, åndedræt og release såvel som opbygning af core.

 

TRÆN SELV (OPEN POLE)

Salen står til rådighed for eleverne, så man selv kan øve sig og arbejde på de ting, man har behov for.

 

 

 

 

Alle koncept timer samt tilhørende navne mærket med © tilhører og er ejet af Copehagen Pole Dance og må ikke kopires.

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER