kontrakt

MEDLEMSKABSKONTRAKT

 

 

COPENHAGEN POLE DANCE

KØBMAGERGADE 26 C, 2 TH

1150 KØBENHAVN K

+45 4237 1727

INFO@COPENHAGENPOLEDANCE.DK

 

CVR: 35110798

 

 

DATO:

 

CLIENTID:

 

 

MELLEM: _________________________________OG COPENHAGEN POLE DANCE FOR MEDLEMSKAB.

 

KONTRAKT STARTDATO: ________________________

 

KONTRAKTEN GÆLDER TIL FRI TRÆNING PÅ ALLE COPENHAGEN POLE DANCE ÅBNE TIMER.

ALDERSGRÆNSEN I COPENHAGEN POLE DANCE ER 18 ÅR. ER DU OVER 15 ÅR KAN DER SØGES DISPENSATION MED EN FORÆLDRES UNDERSKRIFT. SÅFREMT MEDLEMMET ER MINDREÅRIG, SKAL MEDLEMSKABSKONTRAKTEN UDERSKRIVES AF MEDLEMETS FORÆLDRE/VÆRGE SOM FORPLIGTIGER SIG ØKONOMISK PÅ VEGNE AF MEDLEMMET.

MEDLEMMET ER INDFORSTÅET MED, AT COPENHAGEN POLE DANCE MÅ KONTAKTE MEDLEMMET PÅ MAIL SAMT TLF. ANG. NYHEDER, VIGTIGE INFORMATIONER, WORKSHOPS OG LIGNENDE. MEDLEMMET FORPLIGTER SIG TIL AT LÆSE NYHEDSMAIL SAMT ANDRE VIGTIGE INFORMATIONER FRA COPENHAGEN POLE DANCE TILSENDT TIL MEDLEMMETS MAIL ADRESSE.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT AL TRÆNING HOS COPENHAGEN POLE DANCE FOREGÅR PÅ EGET ANSVAR. EVENTUELLE PÅFØRTE SKADER OG ULYKKER, SOM MEDLEMMET MÅTTE PÅFØRER SIG I FORBINDELSE MED TRÆNING HOS COPENHAGEN POLE DANCE, VIL BLIVE DÆKKET AF MEDLEMMETS EGEN PRIVATE ULYKKESFORSIKRING. COPENHAGEN POLE DANCE VIL ALDRIG KUNNE DRAGES TIL ANSVAR FOR SKADER OG ULYKKER UNDER – ELLER EFTER TRÆNING HOS COPENHAGEN POLE DANCE. EFTERLADTE VÆRDIGENSTANDE ER PÅ EGET ANSVAR, EVENTUELLE TAB VIL IKKE BLIVE DÆKKET AF COPENHAGEN POLE DANCE. SÅFREMT MEDLEMMET IKKE HAR EN PRIVAT FORSIKRING, VIL COPENHAGEN POLE DANCE IKKE KUNNE DRAGES TIL ANSVAR FOR DETTE. DET ER TIL ENHVER TID MEDLEMMETS EGET ANSVAR, AT HAVE DE NØDVENDIGE FORSIKRINGER DER DÆKKER EVENTUELLE TAB, ULYKKER, SKADER ELLER TYVERI.

KONTRAKT VARIGHED OG AUTOMATISK FORNYELSE:

KONTRAKTEN ER GÆLDENE FOR 3 MÅNEDER FRA KONTRAKTENS STARTDATO MED AUTOMATISK FORLÆNGELSE FOR EFTERFØLGENDE MÅNEDER MEDMIDRE OPSAGT AF MEDLEMMET MED 30 DAGES VARSEL AF DEN NÆSTE FAKTURERINGSPERIODE. COPENHAGEN POLE DANCE HAR RET TIL AT OPSIGE MEDLEMSKABET UDEN VARSEL SÅFREM DER OPLEVES BRUD PÅ KONTRAKTEN ELLER GENERALLE REGLER I STUDIET.S

 

 

BETALINGSAFTALE:

MEDLEMMET INDVILJER I AT BETALE COPENHAGEN POLE DANCE ET MÅDEDLIGT TILBAGEVENDENE MEDLEMSKABSKONTINGENT SOM FØLGER: MEDLEMSKAB FOR 499 KR./MD. MED AUTOMATISK KREDITKORTTRÆK PÅ MEDLEMMETS KREDITKORT. BETALING AF DET MÅNEDLIGE MEDLEMSKABSKONTINGENT PÅ ANDEN VIS ER IKKE TILLADT. VED INDMELDELSE BETALES FRA DAGS DATO SAMT ET OPRETTELSES GEBYR PÅ 150 KR. MEDLEMSKABET GÆLDER FRA OPRETTELSESDATOEN F.EKS. D. 15. OG TIL D. 15. I EFTERFØLGENDE MÅNED. MEDLEMSKABET ER LØBENDE INDTIL DET OPSIGES, MEDLEMSKABET OPHØRER DERFOR IKKE AUTOMATISK. SELVOM MEDLEMMET IKKE AKTIVT BENYTTER SIG AF MEDLEMSKABET, FRITAGER DETTE IKKE MEDLEMMET FOR BETALING MED MINDRE ANDEN SKRIFTLIG AFTALE ER INDGÅET MED COPENHAGEN POLE DANCE. VED MANGLENDE BETALING FREMSENDES EN RYKKER PR. MAIL OG DER PÅLÆGGES ET RYKKER GEBYR PÅ 100 KR. I HENHOLD TIL RENTELOVENS § 9, STK. 2, NR. 2. COPENHAGEN POLE DANCE FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL AT NÆGTE MEDLEMMET ADGANG TIL TRÆNING, INDTIL COPENHAGEN POLE DANCE HAR MODTAGET DET FULDE SKYLDIGE BELØB. UDEBLIVER BETALINGEN FORTSAT, VIL SAGEN BLIVE VIDEREGIVET TIL INKASSO, HVILKET VIL PÅFØRE MEDLEMMET YDERLIGERE OMKOSTNINGER.

VENLIGST LÆS OG UNDERSKRIV NEDENSTÅENDE:

(A)JEG ACCEPTERER AT KØBE MEDLEMSKAB FOR 499 KR./MD. SOM ET AUTOMATISK TRÆK PÅ MIT KREDITKORT HVER MÅNED FOR EN KONTRAKTPERIODE PÅ 3 MÅNEDER. JEG GIVER COPENHAGEN POLE DANCE TILLADELSE TIL AT TRÆKKE ET BØDEGEBYR PÅ 50 KR. PÅ MIT KREDITKORT VED UDEBLIVELSE FRA EN TIME ELLER FOR SEN AFMELDING AF TIMEN.

(B)JEG BEKRÆFTIGERE HERMED, AT JEG ER INDEHAVEREN AF DET OPLYSTE KREDITKORT.

(C)JEG FORSTÅER AT JEG VIL BLIVE UNDERRETTET HVIS MIT KREDITKORT UNDLADER AT BLIVE GODKENDT AF EN ELLER ANDEN GRUND OG AT ET GEBYR PÅ 100 KR. VIL BLIVE OPKRÆVET, HVIS JEG IKKE GIVER ET GYLDIGT KREDITKORT INDEN 10 KALENDER DAGE EFTER DEN OPRINDELIGE AFVISNINGSDATO.

(D)JEG FORSTÅR, AT MIT MEDLEMSKABVIL BLIVE DE-AKTIVERET, HVIS MIN INDBETALING BLIVER MERE END 30 KALENDERDAGE FOR SEN.

UDERSKRIFT:_______________________________________________________________________

FULDE NAVN:________________________________________________________________________

ADDRESSE:_________________________________________________________________________

TEL:________________________________________________________________________________

EMAIL:______________________________________________________________________________

KORTART:___________________________________________________________________________

KORT NR.:___________________________________________________________________________

UDLØBSDATO:_______________________________________________________________________

CPR NR.:____________________________________________________________________________

 

DU HAR PLIGT TIL AT OPLYSE, HVIS DER SKER ÆNDRINGER I OVENSTÅENDE INFORMATIONER. COPENHAGEN POLE DANCE FRALÆGGER SIG ETHVERT ANSVAR SÅFREMT DER ER FEJL ELLER MANGLER I OVENSTÅENDE OPLYSNINGER.

COPENHAGEN POLE DANCE FORPLIGTER SIG TIL AT BEHANDLE OVENSTÅENDE INFORMATIONER, FORTROLIGT, OG DE VIL ALDRIG BLIVE VIDEREGIVET TIL TREDJEPART I MARKEDSFØRINGSØJEMED. MEDLEMMET FORPLIGTER SIG TIL JÆVNLIGT AT OPDATERE SINE KONTAKT OPLYSNINGER.

 

 

GENERELLE REGLER:

(A) COPENHAGEN POLE DANCE HAR RET TIL AT OPSIGE MEDLEMSKABET UDEN VARSEL, SÅFREMT VI OPLEVER BRUD PÅ GENERELLE REGLER. DET ER COPENHAGEN POLE DANCE DER VURDERER, OM DER ER ET BRUD PÅ DE GENELLE REGLER VED HVER ENKELT SITUATION.

(B) TYVERISAGER VIL BLIVE OVERDRAGET TIL POLITIET, OG MEDLEMSKABET VIL STRAKS OPHØRER UDEN VARSEL.

(C) MEDLEMMETS PASSWORD ER FORTROLIGT. DET ER STRENGT FORBUDT AT BOOKE SIG PÅ TIMER UNDER EN ANDENS NAVN/MEDLEMSKAB OG VI FRATAGER OS ETHVERT ANSVAR VED EVT. MISBRUG.

(D) VI FRABEDER OS MOBIL TELEFONER UNDER AL FORM FOR UNDERVISNING.

(E) DET ER ET KRAV AT FØLGE UNDERVISNINGENS INSTRUKTIONER, SAMT AT UDVISE ALM. RESPEKT FOR UNDERVISNINGEN.

(F) DET ER ET KRAV AT HAVE EN RESPEKTABEL OMGANGSTONE TIL ØVRIGE MEDLEMMER SAMT ALLE ANSATTE HOS COPENHAGEN POLE DANCE.

(G) DET ER IKKE TILLADT AT HAVE TILSKUERE TILSTEDE PÅ TIMENERNE.

(H) DET ER IKKE TILLADT AT VÆRE PÅVIRKET AF ALKOHOL ELLER EFORISERENDE STOFFER UNDER TIMERNE.

BOOKING AF HOLD:

TILMELDING AF HOLD KAN SKE OP TIL 2 TIMER INDEN HOLDSTART. FRAMELDING AF HOLD, SKAL SKE SENEST 4 TIMER INDEN HOLDSTART. VED AFMELDING AF MORGEN/FORMIDDAGSTIMER (TIMER TIL OG MED KL. 12) SKAL TIMEN AFLYSES INDEN KL.20 AFTENEN FØR. VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT OPKRÆVE ET BØDEGEBYR PÅ 50 KR. PR. TIME HVOR MEDLEMMET ER UDEBLEVET ELLER IKKE HAR AFMELDT SIG RETTIDDIGT. ER MEDLEMMET IKKE FREMMØDT TIL TIDEN KAN PLADSEN PÅ TIMEN EVT. VÆRE GIVET VIDERE TIL EN PÅ VENTELISTEN. KOMMER MEDLEMMET MERE IND 5 MIN. FOR SENDT KAN MEDLEMMET IKKE DELTAGE PÅ TIMEN AF SIKKERHEDSMÆSSIGE GRUNDE, DA OPVARMNINGEN IKKE NÅES.

COPENHAGEN POLE DANCE FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL AT AFLYSE TIMER SÅ FREM DER ER MINDRE END 3 DELTAGERE TILMELDT TIMEN.

UDMELDELSE/BINDING:

MEDLEMSSKABET KAN TIL ENHVER TID OPSIGES EFTER BINDINGSPERIODEN PÅ 3 MÅNEDER OPHØRER. UDMELDELSE SKAL ALTID SKE SKRIFTLIGT TIL COPENHAGEN POLE DANCE OG MED 30 DAGES VARSEL FRA FAKTURERINGSDATOEN. DVS. STARTER DIT MEDLEMSKAB F.EKS. D. 15. I MÅNEDEN SKAL UDMELDELSEN SKE INDEN D. 15. I MÅNEDEDEN FØR UDMELDELSEN ØNSKES. SKER UDMELDELSEN EFTER D. 15. I MÅNEDEN FØR UDMELDELSEN ØNSKES, TRÆDER UDMELDELSEN FØRST I KRÆFT DEN NÆSTKOMMENDE MÅNED, ALTSÅ EN MÅNED SENERE. UDMELDELSEN ER FØRST GYLDIG, NÅR COPENHAGEN POLE DANCE HAR MODTAGET EN SKIFTLIG UDMELDING. DET ER IKKE MULIGT AT MELDE SIG UD SAMME MÅNED, SOM MEDLEMSKABET ER SAT I BERO. UDMELDELSE KAN ALDRIG SKE MED TILBAGEVIRKENDE KRAFT.

BERO:

MEDLEMSKABET KAN TIL ENHVER TID SÆTTES I BERO MOD ET GEBYR PÅ 100 KR. F.EKS. VED FERIE. DETTE KAN KUN SKE I HELE MÅNEDER AF GANGEN, DVS. FRA FAKTURARINGSDATO TIL FAKTORERINGSDATOEN I DEN EFTERFØLGENDE MÅNED, OG KUN 1 GANG ÅRLIGT. BERO PERIODEN KAN MAXIMALT VARER 3 MÅNEDER, OG KAN FØRST BENYTTES EFTER BINDINGSPERIODEN PÅ MEDLEMSKABET ER OPHØRT. ANGIVELSE AF BERO SKAL ALTID SKE SKRIFTLIGT PR. MAIL MED 30 DAGES VARSEL FRA FAKTURERINGSDATOEN, FOR DEN ØNSKEDE PERIODE MEDLEMSKABET SKAL SÆTTE I BERO. START SAMT SLUTDATO FOR BERO PERIODEN SKAL OPLYSES. BERO PERIODEN GØR SIG FØRST GÆLDENDE, NÅR DER ER MODTAGET EN BEKRÆFTELSE PR. MAIL FRA COPENHAGEN POLE DANCE .

 

UNDERSKRIFT _______________________________________________________________DATO______________

 

FORÆLDRE/VÆRGES (UNDER 18 ÅR)

 

UNDERSKRIFT________________________________________________________________DATO______________

 

 

 

FORÆLDRE/VÆRGES FULDE NAVN OG KONTAKT INFO:

 

NAVN__________________________________________________________________________________________

 

EFTERNAVN____________________________________________________________________________________

 

ADRESSE_______________________________________________________________________________________

 

TEL____________________________________________________________________________________________

 

MAIL____________________________________________________________________________________________

 

 

 

UNDERSKRIFT COPENHAGEN POLE DANCE________________________________________DATO_____________

AMANDA MAAG

 

 

ANSVARSERKLARING

 

Jeg er klar over at Pole Dance er en ekstremsport samt danseform der kræver styrke, smidighed, koordination, balance, kondition samt udholdenhed. Selvom at risikoen for skader er minimal hos Copenhagen Pole Dance og instruktørerne er kompetente og veluddannet, så forstår jeg at enhver form for fysisk aktivitet der kan være krævende og hård kan forårsage en risiko for skader. Jeg forstår vigtigheden af og tager det fulde ansvar for at lytte til og respekter min krop og ikke at presse den ud over egen evne når det kommer til både styrke og smidighed.

Jeg er klar over at jeg skal være mindst 18 år for at deltage i pole dance undervisning hos Copenhagen Pole Dance, men at der kan søges dispensation hvis jeg er over 15 år og har forældre underskrift.

Jeg tager ansvar for:

 

1. At jeg er mentalt og fysisk i stand til at udøve pole dance hos Copenhagen Pole Dance.

 

2. At jeg vil følge alle instruktioner givet af Copenhagen Pole Dances Instruktører på hvornår og hvordan jeg udfører de forskellige øvelser og dansetrin. Jeg forstår at hvis jeg gør andet ind det jeg er instrueret i er det på eget ansvar.

 

3. At have underrettet Copenhagen Pole Dances instruktører om eventuelle skader nye som gamle der kan blive påvirket og/eller værre af min træning hos CPD.

 

4. At informer CPD om alle eventuelle sygedomme der kan påvirke/farliggøre min træning så som sukkersyge og epilepsi.

 

5. At jeg underretter CPD om graviditet og kun fortsætter træningen ved lægens samtykke og at alt træning under graviditet er på eget ansvar.

 

6. At informere instruktøren ved pludselig opstået skade under timen eller hvis jeg får det ildebefindende efter timend start.

 

7. Mine ting I Copenhagen Pole Dance.

 

 

Jeg har læst og forstået ovennævte.

 

 

KUNDENS UNDERSKRIFT________________________________________________________DATO____________

 

 

FORÆLDRE/VÆRGES (UNDER 18 ÅR)

 

UNDERSKRIFT____________________________________________________________________DATO___________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER