ÅBNE TIMER

 

ÅBNE TIMER

 

Vores åbne timer varer 55 min. og man kan komme frit som det passer en. Vi har mange forskellige timer på skemaet man kan vælge i blandt. Til de åbne timer køber man et klippekort eller et medlemskab til fri træning. Denne løsning er til dig der gerne vil have en fleksibel træningsløsning, gerne vil træne meget og som har disciplinen til selv at tilrettelægge din træning. Vores åbne timer tilmeldes fra gang til gang efter først til mølle princippet og kan blive aflyst hvis ikke der er nok tilmeldte.

 

Se hold beskrivelser under åbnetimer her

 

Tilmelding/afmelding

 

Tilmelding: til vores åbne timer sker gennem vores booking system. Opret en profil og vælg betalingsmetode. Ønskes medlemskab kan en enkeltime købes som så trækkes fra oprettelsesgebyret så frem man ønsker at melde sig ind same dag. Klippekort kan købes direkte på siden.

 

Afmelding: alle eftermiddags og aftentimer skal afmeldes senest 4 timer inden timens start. Alle morgen og formiddagstimer (til og med kl. 12) skal afmeldes inden kl. 20 aftenen inden timen. Afmeldes en time for sent eller møder man ikke op til timen koster det enten et klip på klippekortet eller en bøde på 50 kr. ved medlemskab. Har man købt en enkelt time går den tabt. Afmelding skal ske via bookingsystemet og kan ikke gøres på Facebook – I så fald er det ikke en gyldig afmelding.

 

Medlemskaber

•Vores medlemskaber har en bindingsperiode på 3 måneder hvorefter medlemskabet fortsætter automatisk med en 30 dages opsigelsesfrist fra faktureringsdatoen.

•Kontingentet bliver trukket som kreditkorttræk på dit dankort/kreditkort. Kan kontingentet ikke trækkes opkræves der en bøde på 100 kr. der tillægges din regning.

•Ved for sent afmelding af timen eller udeblivelse trækkes der en 50 kr. Bøde på dit kort.

•Medlemskabet gælder til på alle vores åbne timer. Lukkede hold, kurser, workshops og andre aktiviteter er ikke inkluderet.

•Læs mere om medlemskabsregler under medlemskaber.

 

Klippekort

•Klippekort kan bruges til alle vores åbne timer. De kan ikke bruges til vores lukkede hold, kurser, workshop og andre aktiviteter.

•5 klip er gyldig 3 måneder.

•10 klip er gyldig 6 måneder.

•Klippekort kan ikke forlænges, deles eller overdrages.

•Ved for sent afmelding af timen eller udeblivelse trækkes der et klip på klippekortet.

 

ÅBNE TIMER HOLD BESKRIVELSER

 

På vores åbne timer på skemaet kan man komme fra gang til gang og selv sammensætte sit skema efter behov. Selvom timerne er niveau indelte kan der være stor spredning på niveauet og vi underviser derfor til midten. Dette er en fri løsning til dem der ikke kan binde sig til et forløb med en fast ugedag med fast tidspunkt.

 

Pole Dance 1

Dette er en begynder time, hvor vi arbejder med grundteknikker og afslutter med en lille rutine.

 

Pole Dance 2

Dette er en let øvet time, hvor der arbejdes på de mere styrke- og smidighedskrævende teknikker. Her afsluttes der også med en lille rutine.

(OBS POLE DANCE 2 OG 3 ER P.T. SLÅET SAMME)

 

Pole Dance 3

Dette er en øvet time, hvor der arbejdes på styrke og smidighedskrævende teknikker. Her afsluttes der for det meste med en

lille combination efterfuglt af en freestyle.

(OBS POLE DANCE 2 OG 3 ER P.T. SLÅET SAMME)

 

Pole Combos 3+4

Dette er en øvet time hvor vi kombinere de forskellige trick i længere kombinationer.

 

Pole All Levels

Vores all levels time er en blamdet time for alle niveauer. Vi arbejer på teknikker såvel som dans. Alt kan ske på denne time.

 

Slow Pole

Dette er en time for dig, der er absolut begynder og måske har du aldrig rigtig rørt dig meget før og er bange for ikke at kunne følge med på de andre timer. Her tager vi det helt stille og roligt i elevernes eget tempo. Vi vil arbejde med grundteknikker, lette spins og dansetrin og langsomt opbygge styrke og smidighed.

 

Power Pole

Dette er en intensiv time hvor der arbejdes på pole specifikke styrke øvelser. Her øves der ikke på konkrete pole tricks, men styrke teknikkerne der ligger bag, da mange trick udspringer fra samme teknik. Du vil helt sikkert få pulsen op og mærke at du lever og så bliver du bom stærk!

 

Polegraphy

Denne time er en dansepræget poletime, der er inspireret af forskellige danseformer. Det er en time, som alle kan være med på med en ny koreografi fra gang til gang.

 

Classic Pole Dance

Hvor kommer poledansen egenligt fra? Yes, you guess it!! Denne her time tager udgangspunkt i det feminine og sensuelle, poledansens oprindelse. Der vil blive arbejdet med floorwork, lækre polespins, spinning pole og flow og gerne i hæle! Dog er det ikke et krav at have stilletter på for at deltage. Det er en dansetime for alle, begyndere som øvet, dog anbefaldes det at have taget nogle poletimer først og have kendskab til basis manøvre omkring en stang.

 

Latin Pole Dance

 

 

 

Core n flex

Her arbejdes der med styrkeøvelser samt fleksibilitet. Pole Dance er styrkekrævende og specielt for at opnå de sværer tricks og spins kræver det ligeledes smidighed. Denne time vil hjælpe dig til at forbedre din styrke samt smidighed. Timen henter inspiration fra yoga, pilates og danseteknik.

 

Flex

Flex er en ren smididghedstime hvor vi arbejder i dybden med at åbne kroppen op og forbedere den generale smidighed i kroppen. Der tages udgangspunkt i yoga, pilates, gymnastik og cortortion.

 

Pilates Flex

Denne time er baseret på pilates hvor vi arbejder med de små muskler, mobilitet og stabilitet.

 

Træn selv

Salen står til rådighed for eleverne, så man selv kan øve sig og arbejde på de ting, man har behov for.

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER