AMANDA MAAG

 

 

Fra Professionel Poledanser i Hollywood

til en af Danmarks første poledance instruktører

Efter at have poledanset sig til en skuespilleruddannelse på den legendariske GO-GO klub Crazy Girls i Hollywood, vendte Amanda Maag Hjem til Danmark og delte ud af sine erfaringer på stangen på den første Pole dance skole i Danmark.

Dengang, i 2008, var der kun få herhjemme, der mestrede at bestige dansestangen, og Amanda har således været med til at starte branchen op i Danmark. Nu flere år senere står hun med eget poledance studie og er forbløffet over, hvor stort pole dance er blevet i Danmark! ”Da jeg satte mine stiletter på scenen første gang i Hollywood, havde jeg ingen anelse om, at det en dag ville blive en mainstreatrænings/danseform og slet ikke, at jeg flere år senere skulle stå i en dansesal og undervise "Fru Danmark" i kunsten at stangdanse! .

 

Udover Amanda's mange års erfaring med Pole dance, så har hun også arbejdet intensisvt med dans, bevægelse og kropsholding siden 1999 og er både uddannet hold fitness instruktør, pilates instruktør samt Pole Fitness instruktør og holder som en af de eneste i Danmark en IQ level 2 i pole fitness. Amanda er desuden valgt som den eneste i Skandinavien som trainee assistent for Xpert pole and Arial fitness - en international instruktørtrænings udbyder.

Copenhagen Pole Dance ligger centralt på Købmagergade, trygt inde i en gård, 10 min. fra Nørreport og Rådhuspladsen, 15 min. Fra hovedbanegården og kun 2 min. fra Amagertorv med mange busforbindelser langs kanalen. Studiet har en stor og lys sal med 3 meter til loftet og 9 stænger. Der er også enhyggelig lille lounge, hvor man kan nyde en kop te eller kaffe før eller efter træning og snakke med sine medpolere. Det er vigtigt for os, at I føler jer velkomne og godt tilpas i studiet.

 

 

 

 

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER