INSTRUKTØRER

INSTRUKTØRER

 

Hos Copenhagen Pole Dance har vi det bedste team af søde og dygtige instruktører. Det er vores mission at få dig til at føle dig velkommen og give dig den bedste undervisning der passer lige netop til dig! Vi møder at altid vores elever i øjenhøjde så vi sammen kan nå dine mål.

AMANDA

 

Amanda er ejer af Copenhagen Pole Dance og har 14 års erfaring med Pole dance. Hun er uddannet holdfitness instruktør samt Pilates Mat instruktør og har erfaring inden for mange forskellige dansestilarter samt yoga og pilates. Amanda har en god forståelse af kroppen og bevægelse.

 

Amanda var blandt de allerførste pole- instruktører i Danmark tilbage i 2008 og har undervist flere af de nuværende pole instruktører rundt om i landet. Hun har lært kunsten at pole danse på "old school" maner, da hun dansede i Los Angeles i en årrække på GO-GO baren CRAZY GIRLS for at betale sin skuespilleruddannelse. På det tidspunkt var pole som sport stort set uhørt, og Amanda har oplevet hvordan poledansen har bevæget sig fra GO-GO barer og stripklubber til at blive en mainstream træningsform.

.

Amanda's timer ligger vægt på dansen, flydende bevægelser og et kunstnerisk udtryk såvel som korrekt muskelopbygning og sikker og effektiv træning. Timerne er inspireret af hendes mange år som danser samt erfaring og interesse for træning. Hendes timer er hårde, men sjove.

 

Amanda har født en datter og har været igennem et langt genoptræningsforløb på grund af fuld bækkenløsning under graviditeten. Igennem Amandas egen kamp med genoptræning efter fødsel har hun fået en stor forståelse for de problematikker og eller frustationer, der kan opstå for den enkelte elev på deres rejse og ved at have været slået helt tilbage til nul, en ydmyhed for hvad pole dance kræver af kroppen og at aldrig tage god form og bevægelighed for givet.

 

Amanda er uddannet Pole instruktør af Xpert Pole Fitness Professional Training Program i foråret 2014 samt holder som en af de få i verden en IQ level 2 i pole fitness. Amanda er lige ledes Trainer assistent for Xpert pole and Aerial Fitness og har rejst verden omkring for at studere ved de bedste pole dansere i verden.

CHARLOTTE

 

Charlotte has been pole dancing for 7 years, and has been teaching for 6.

 

Charlotte has experience in various types of styles, from sports poledance, artistic pole dance, aerial hoop and now experimenting with the exotic pole dance style.

 

 

Through the years, Charlotte has always loved to be a student, and has been taken classes with Felix Cane, Bendy Kate, Heidi Cooker, Anastasia Skukhtorova, Cleo the Hurricane, Sophie Granjon, Nina Kozub, Sasha Meow, Alyona Amber and many others.

 

Charlotte values technique, lines and flow, but most of all - a fun and unformal training environment.

 

Pole dancing should make you smile!

PERNILLE

 

Pernille startede til pole i 2013. Hun har stor fokus på sikkerhed og i at opbygge nok styrke til at lave forskellige tricks inden man kaster sig ud i ting. Pernille har i 10 år som barn og ung trænet og konkurreret i idrætsgymnastik, og elsker at bringe gymnastik og de mere akrobatiske tricks ind i undervisningen og i hendes egen træning.

 

Pernille blev uddannet Pole instruktør hos Amanda Maag i 2017 og underviser nu flere forskellige hold hos Copenhagen Poledance.

 

Pernille har også en stor interesse i forbindelsen mellem krop og psyke, afspænding, og kropsbevidsthed og har taget længere kurser inden for mindfullness, og kropsterapi. Det er derfor ofte, at disse elementer vil skinne igennem i hendes undervisning.

 

Pernille fik en 3. plads til Danish Nationals i Intermediate kategorien i 2016.

 

 

copyright Copenhagen Pole Dance ®

 

KONTAKT

 

Købmagergade 26 C 2. sal

1150 København K

CVR: 35110798

 

+45 42371727

info@copenhagenpoledance.dk

 

BETINGELSER